Videoserie: ‘It’s happening at RSM, Erasmus University’
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
17
post-template-default,single,single-post,postid-17,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded,qode_page_title_on

Videoserie: ‘It’s happening at RSM, Erasmus University’

De Rotterdam School of Management, Erasmus University is trots op zijn gedreven en ambitieuze studenten. En dat mag iedereen weten!

Met Marco van der Ploeg van FairMedia.tv heb ik mogen werken aan een leuke serie video-portretten van een aantal buitengewoon talentvolle studenten. Daarbij heeft Marco zich bezig gehouden met het concept, de productie en het camerawerk en heb ik me gericht op de editing en de grafische elementen. Het is een dynamische serie geworden.

Verschillende studenten vertellen hoe ze hun ambitie om de wereldtop te bereiken combineren met een zware studie. Eén van hen vertelt hoe hij naast zijn studie International Business Administration jaagt op het wereldrecord longboarden. Met 363 km in 24 uur is hij al in het bezit van het Europees record. Verder zien we o.a. een kitesurfende bedrijfskunde-student op trainingskamp in het zuid Spaanse Tarifa en een prof hockeyer die een master in Human Resource Management doet. Ook zien we dat er veel muzikaal- en –hoe kan het ook anders– ondernemerstalent rond loopt op de Rotterdamse campus.

De video’s zijn op verschillende plekken op de website van RSM Erasmus University te zien. Zie Bedrijfskunde (Nederlands), International Business Administration en Master (Engels)

En voor de technische volledigheid:

Marco draait met een Sony EX3 en de actie- en onderwatershots zijn gemaakt met een GoPro Hero2. Editing in FCP7 en grafische effecten in AfterEffects

TAGS > , , , ,