Aankondiging: Het grootste bibliotheekevenement komt naar Rotterdam
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
2728
post-template-default,single,single-post,postid-2728,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Aankondiging: Het grootste bibliotheekevenement komt naar Rotterdam

“Erasmus would have loved it…”


In 2018 al deden verschillende Nederlandse bibliotheekorganisaties samen met de Erasmus Universiteit en Rotterdam Partners een voorstel aan de International Federation of Library Associations and Institutions (IFLA) om de World Library and Information Congress (WLIC) in 2021 in Rotterdam te organiseren. En met succes! Met de ‘bidfilm‘ die we toen maakten hebben we ons steentje bijgedragen aan dit succes.

Inmiddels is het bekend: de pandemie legde alles plat. Het congres ging niet door, werd uitgesteld. En wel naar 2023. In augustus van dat jaar zal de internationale bibliotheekwereld – het congres trekt rond de 5.000 deelnemers uit circa 135 landen – zich alsnog verzamelen in Rotterdam.

Gedurende het congres wordt een reis langs de parels van het Nederlandse Bibliotheeklandschap gemaakt. Toonaangevende innovatieve bibliotheken in Nederland zullen worden bezocht en daarnaast zal een aantal activiteiten op diverse locaties in het land en in het bijzonder in Rotterdam plaatsvinden.

Een stad kan veel veranderen in drie jaar. Een update van de video uit 2020 was dus hoog nodig. Deze promofilm licht alvast een tipje van de sluier op en laat zien wat de internationale bibliothecarissen in 2023 zoal te wachten staat.