BeterDichtbij – Zorg makkelijker maken
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
3176
post-template-default,single,single-post,postid-3176,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

BeterDichtbij – Zorg makkelijker maken

Vorig jaar mochten we een introductievideo maken voor BeterDichtbij, een digitale dienst die het voor mensen op een eenvoudige en veilige manier mogelijk maakt om in gesprek te gaan met arts of zorgverlener. Deze video was er op gericht om patiënten kennis te laten maken met de app. Nu zijn we begonnen aan de productie van een korte film die gericht is op de zorgverlener. BeterDichtbij maakt immers niet alleen de zorg voor de patiënt makkelijker, óók de zorgprofessional heeft er baat bij.

In deze video zullen een aantal zorg-professionals aan het woord komen. Zij vertellen over hun ervaringen met de applicatie in de praktijk. Voor de productie van deze film hebben we eigenlijk maar een paar ‘korte quotes’ nodig, maar de gesprekken en ervaringen die we hadden voor de camera waren zo interessant dat we samen met BeterDichtbij hebben besloten om ze ook als losse video’s te publiceren. Zonde om weg te gooien.

Voor meer info zie: BeterDichtbij.nl

TAGS > , ,