Introductievideo BeterDichtbij
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
2575
post-template-default,single,single-post,postid-2575,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Introductievideo BeterDichtbij

Samen zorg makkelijker maken voor iedereen. Dat is waar BeterDichtbij voor staat; een nieuwe digitale dienst, die het voor mensen op een eenvoudige en veilige manier mogelijk maakt om in gesprek te gaan met arts of zorgverlener.

We maakten een introductie-video die door de verschillende ziekenhuizen en zorgverleners ingezet kan worden om het gebruik van de app te stimuleren. De app is immers niet alleen makkelijk voor de patient, maar óók voor de zorgverlener. In de video zien we een drietal situaties waarin de app gebruikt wordt:


De app wordt inmiddels al door zo’n 40 ziekenhuizen en andere zorgorganisaties in heel Nederland ingezet en al deze instellingen kregen een gepersonaliseerde versie van de video. Een versie die voorzien is van een eigen logo; dan ziet dat er dus zo of zo uit.

Naast een online versie hebben we ook een narrowcasting-versie gemaakt. Deze zogenaamde ‘wachtkamervideo’ wordt, zonder geluid, vertoond op de schermen in de ziekenhuizen.


Voor meer info zie: BeterDichtbij.nl

TAGS > , ,