Videovormgeving IFLA online event
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
3224
post-template-default,single,single-post,postid-3224,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Videovormgeving IFLA online event

“Everything you always

wanted to know

about Dutch Libraries”

Het IFLA-congres komt naar Nederland. In augustus zal de internationale bibliotheekbranche zich verzamelen in Rotterdam. In aanloop naar dit evenement zullen er een aantal online events plaatsvinden.

‘Video met een grafisch randje’, we zijn er gek op! Daarom waren we erg blij dat de organisatie van deze events Het Videobureau vroeg de videovormgeving te ontwikkelen. Op basis van bestaande branding hebben wij leader, bumpers, lowerthirds en achtergrondschermen verzorgd.

Zie hier hoe dat er dan in een talkshow-setting uitziet.

Ook hebben we een versie gemaakt voor op het WOW-scherm: