26 selfies, 1 clip
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
807
post-template-default,single,single-post,postid-807,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Blog

26 selfies, 1 clip

Toen gospelkoor Deliverance mij vroeg of ik de videoregistratie van hun jubileum-jaarconcert wilde verzorgen raakte ik meteen enthousiast. Zo enthousiast dat ik gelijk aan de slag ging. Tijdens de repetities voor het concert meldde ik mij met camera. In het kerkje waar het koor oefent, bij de pianist thuis voor de bandrepetitie en in de muzyQ studio’s voor de generale. Leuk om deze voorbereidingen van zo dichtbij mee te maken. Vooral ook om de spanning bij de dirigent en de 40 vrouwen te voelen.

Samen met camerafreak Robert van Nimwegen heb ik het gehele concert in theater De Omval in Diemen met 5 camera’s vastgelegd. Zie bijvoorbeeld deze of deze op mijn Vimeo-kanaal. Tijdens de voorbereidingen ontstond bij mij ook het idee om het concert te gebruiken om een clip op te nemen die net even wat anders is dan de rest van het concert: Een meercameraregistratie met mobiel. De zangeressen filmen zichzelf met hun eigen mobiel. Dat levert dus een geheel nieuw perspectief op.

Editing-technisch best een klus. Zesentwintig selfies gemaakt met verschillende mobieltjes. Zesentwintig verschillende framerates, beeldverhoudingen en resoluties dus. Maar het resultaat is verfrissend!

Het gehele concert, de docu ‘Making it happen‘  en de clip zijn te koop op een USB-stick in een mooie ouderwetse dvd-doos bij het koor.

 

etheto kerk pianoselfie repetitieEditing Selfies DeliveranceUSB in DVDbox

TAGS > , , , , , ,