IFLA World Library and Information Congress in Ahoy
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
3355
post-template-default,single,single-post,postid-3355,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

IFLA World Library and Information Congress in Ahoy

Eindelijk is het zover: ruim drieduizend bibliothecarissen zijn vanuit alle hoeken van de wereld naar Ahoy gekomen voor het IFLA World Library and Information Congress. Dé plek om het te hebben over de nieuwste ontwikkelingen, technologieën, denkbeelden en inzichten op het gebied van bibliotheken en informatievoorziening.

Vanaf 2017 heeft Bibliotheek Rotterdam met z’n partners gelobbyd om dit evenement naar de stad te halen. Vanaf het begin waren we er bij.
Nadat we in 2018 met een pitch-film geholpen hebben bij het bid, hebben we ons met deze video verder verdiept in het Nederlandse Bibliotheeklandschap. En toen éénmaal alles rond was, en de stad zich begon op te maken voor het congres, hebben we aan de videovormgeving van het evenement mogen sleutelen.

En nu het congres er dan eindelijk is gaan we er volledig in op. Van het begin tot het eind. De openingsceremonie, het expo-center, poster-sessies, braindate lounge, paneldiscussies, de uitreiking van de Public Library of the Year Award en het feest in Blijdorp; we waren overal bij.

Nog tíjdens het congres hebben we alles gemonteerd tot onderstaande video. Tijdens de afsluitingsceremonice is deze vertoond aan een volle zaal met enthousiastelingen.