Fotostudio gebruiken voor productvideo
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
3386
post-template-default,single,single-post,postid-3386,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Fotostudio gebruiken voor productvideo

Als groothandel in chauffeurstoelen is EBLO/UnitedSeats in het bezit van een eigen fotostudio. Deze studio wordt vooral ingezet voor het fotograferen van hun eigen producten, denk daarbij aan stoelen voor landbouwvoertuigen, vorkheftrucks, industriële voertuigen en stoelen voor de scheepvaart.

Omdat het bedrijf de meerwaarde van video ziet, heeft men besloten om de studio ook te gaan gebruiken voor productvideo. Maar, fotografie is natuurlijk wél iets anders dan video, dus waar begin je? Het leek de zitspecialisten daarom verstandig om de expertise van Het Videobureau in te huren om zo een beetje op weg geholpen te worden.

Samen hebben we in de studio geëxperimenteerd en gezocht naar een efficiënte en werkbare manier om de stoelen professioneel in beeld te brengen. Tijdens de montage hebben we gezocht naar een vorm, die als voorbeeld/sjabloon voor toekomstige video’s kan dienen, zodat de marketingafdeling die voortaan zelf zal kunnen gaan produceren.

Meer weten over EBLO/UnitedSeats of over deze tractor-stoel zie: unitedseats.com/tractor-seats/rancher-pro