Bedrijfsvideo ImpacD Business Consultants
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
25
post-template-default,single,single-post,postid-25,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Blog

Bedrijfsvideo ImpacD Business Consultants

De huidige economische omstandigheden maken het er voor veel MKB-ondernemers niet makkelijker op. Veel ondernemers kunnen dus wel een steuntje in de rug gebruiken. Dat is ook het belangrijkste doel dat Michel Beukers en Roland Hooghiemstra voor ogen hebben. Vorig jaar richtte zij ImpacD op om dit doel te kunnen bereiken.

ImpacD_2Ze vroegen mij om hun informatieve website met een korte video tot leven te brengen en meer karakter te geven. Niet met reclametaal, talkingheads of boodschapperig gedoe, maar met positieve energie.

Met een canon 5d op een slider ben ik een dag met de heren op pad geweest. Van communicatiebureau naar aannemer  en van de Delftse gracht naar een hal vol luiers.
De video zet in een minuut het beeld neer van Business Consultants als gewone mensen. Professionele bedrijfskundigen die met een ervaren en kritische blik van buitenaf naar de zaken kijken. Gelijkwaardig en eerlijk.

De video op zich is niet volledig. Dat is een bewuste keuze. De moet video triggeren. Wil je meer inhoud dan ga je op zoek op de site of beter nog: maak een afspraak.

ImpacD1Met dank en medewerking van:
renaudwolf.nl
auxilium.nl
tekstgroep.nl
bedrijfensamenlevingdelft.nl
smsdb.nl
exercise.nl
venrooijbouw.nl

 

TAGS > ,