Graduation show in de Doelen
Afgelopen weekend hebben honderden MSc studenten van RSM, Erasmus University tijdens de 'graduation ceremony' in de Doelen hun diploma gekregen. Samen met FairMedia.tv heeft Het Videobureau dit academische feestje met verschillende video's van een audiovisueel sausje mogen voorzien.
RSM, Graduation, Ceremony, Rotterdam University, De Doelen, Timelapse, Business School, Management
2068
post-template-default,single,single-post,postid-2068,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded
Title Image

Blog

Graduation show in de Doelen

Dat was een feestelijke dag! Op zaterdag 12 oktober kregen ruim twaalfhonderd MSc studenten van Rotterdam School of Management, Erasmus University hun diploma. Samen met Marco van der Ploeg van FairMedia.tv hebben we deze graduation-show in de Doelen van een audiovisueel sausje mogen voorzien.

Van de Rotterdamse business school hadden we het verzoek gekregen om elf energieke video’s te maken van de verschillende masterprograms; want wanneer twaalfhonderd studenten één voor één hun diploma krijgen uitgereikt is dat best een hele zit. Even wakker geschud worden door dreunende beats en snel gemonteerde beelden is dan geen overbodige luxe.

In de afgelopen jaren hebben Marco en ik met ‘This is my story‘ een groot archief opgebouwd met beeldmateriaal van de verschillende academische masteropleidingen. Dit, samen met een aantal timelapse-shots uit Four Seasons in Rotterdam, vormde de basis voor de elf clips.

Naast shots van Rotterdam, de campus en collegezalen hebben we de video’s op grafische wijze ook voorzien van facts & figures: Met welke afstudeervraagstukken hebben de studenten zich bezig gehouden? Hoeveel afgestudeerden zijn er per program en in welke branche zullen deze toekomstige managers komen te werken?

De hele dag, die bol stond van academisch ceremonieel, is door OpenWebcast.nl ‘live’ gestreamd en is in z’n geheel terug te kijken op YouTube. Zie ook onze 11 video’s voorbij komen.