Highlights of the RSM Full-time MBA
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
1203
post-template-default,single,single-post,postid-1203,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Blog

Highlights of the RSM Full-time MBA

Een Full-time MBA studie aan de RSM, Erasmus University is meer dan alleen in de collegebanken zitten. Afgestudeerden zijn wereldwijs en hebben een groot internationaal zakelijk netwerk. Om dit te laten zien produceerde FairMedia.tv in opdracht van RSM, Erasmus University een video waarin een aantal hoogtepunten van de International Full-time MBA te zien zijn. Ik verzorgde de editing.
Het verhaal is gebaseerd op een aantal interviews met (ex-)studenten en professoren en wordt geïllustreerd met professionele shots van FairMedia, maar ook video-opnames en foto’s van de studenten zelf zijn er in opgenomen om het beeld compleet te maken.