HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM BOUWT NIEUW WIBAUTHUIS
Door disciplines als filmkunst, vormgeving, montage, timelapse, hyperlapse, motiongraphics en animatie samen te brengen produceren we aansprekende en doeltreffende webvideo.
Webvideo, bedrijfsfilms, promovideo’s, animaties, timelapse, hyperlapse, muziekvideo,voorlichtingsfilms, kunstprojecten, Corporate storytelling, explanimation, motiongraphics, videoproductie
1060
post-template-default,single,single-post,postid-1060,single-format-standard,infographer-core-1.1,infographer-child-theme-ver-1.0.1,infographer-theme-ver-2.2,ajax_leftright,page_not_loaded

Blog

HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM BOUWT NIEUW WIBAUTHUIS

In navolging van een eerdere film over het Muller-Lulofshuis heb ik de editing mogen verzorgen van de korte documentaire-achtige promo over het nieuwe Wibauthuis. De Hogeschool van Amsterdam ontwikkelt aan de oevers van de Amstel de Amstelcampus. Een plek midden in Amsterdam waar studenten, medewerkers, kennisinstellingen en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. De bouw nadert zijn einde. Eén van de laatste gebouwen die opgeleverd is is het nieuwe Wibauthuis, de thuisbasis voor de faculteiten Economie en Management en Maatschappij en Recht.

De Hogeschool van Amsterdam vroeg Jeppe van Pruissen van Nononsensevideo wederom een korte film te maken over dit nieuwe gebouw. Net als bij het Muller-Lulofshuis is het gebouw vernoemt naar een historische figuur die belangrijk is geweest voor de stad Amsterdam. Floor Wibaut was in de vorige eeuw een ondernemende wethouder die het hart op de juiste plaats had. Aan de hand van het verleden wordt er in deze film naar het heden en de toekomst gekeken van dit stukje stadsontwikkeling gekeken.

Bovenstaand is de trailer die verwijst naar de langere versie die vertoont is tijdens de opening van het gebouw.

 

Floor Wibaut

 

Bouw Wibauthuis

 

Hal Wibauthuis

TAGS > ,